Η βασιλόπιτα των «ξωτικών της Συζωής»

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 τα ξωτικά της Συζωής συναντήθηκαν ξανά, αυτή τη φορά όχι για να τυλίξουν δώρα αλλά για να γιορτάσουν και να κόψουν τη βασιλόπιτά τους όπως κάθε χρόνο ύστερα από μια τόσο μεγάλη και σημαντική δράση.

Όσα «ξωτικά» μπόρεσαν να παραβρεθούν στις εγκαταστάσεις της «Συζωής» το απόγευμα του Σαββάτου, απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης, ξενοιασιάς, ανθρώπινης επικοινωνίας, θυμήθηκαν όσα έζησαν μαζί από τις 16 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019 έξω από το κατάστημα public στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τυλίγοντας τα δώρα των πελατών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και οι δυο υπεύθυνοι του καταστήματος. Ο διευθυντής και φίλος του Συλλόγου μας Δημήτρης Νταβέλης ανέλαβε δράση κόβοντας τη βασιλόπιτα και μοιράζοντας τα κομμάτια σε όλα τα ξωτικά. Το δώρο που πρόσφερε στο τυχερό ξωτικό που έτυχε το φλουρί, ήταν προσφορά του καταστήματος public, για το λόγο αυτό τον ευχαριστούμε άλλη μια φορά.

Η υπεύθυνη για την εξαιρετική οργάνωση και άρτια σχεδίαση της δράσης, φίλη του Συλλόγου, Μαρίτσα Κρυσταλλάκου παρέδωσε άλλα δυο δώρα (κι αυτά προσφορά του public) στα δυο ξωτικά που προσέφεραν τις περισσότερες ώρες παρουσίας και προσφοράς κατά τη διάρκεια των τυλιγμάτων.

Οι άνθρωποι της Συζωής με τη σειρά μας, θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε όλα τα ξωτικά μας ανεξαιρέτως για την ανιδιοτελή και πολύτιμη προσφορά προς τη «Συζωή». Με τη στάση και την ομορφιά τους μας βοήθησαν να περάσουμε στον κόσμο το μήνυμα ότι η αναπηρία δεν είναι μιζέρια αλλά μια αφορμή να δούμε τη ζωή διαφορετικά, με μεγαλύτερο ενδιαφέρον και αγάπη.

Ελπίζουμε να ξανασμίξουμε και την επόμενη χρονιά για άλλη μια όμορφη συνεργασία και συνύπαρξη!