Προκήρυξη του «4ου Σύζαθλου»

Ο Σύλλογος «ΣΥΖΩΗ» προκηρύσσει για 4η συνεχή χρονιά τον αγώνα βουνού «Σύζαθλο» με την επιθυμία να προσφέρει στους συνανθρώπους μας τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε έναν ξεχωριστό αγώνα δρόμου στο πανέμορφο πευκοδάσος του «σέϊχ σου», του βασικού πνεύμονα της Θεσσαλονίκης. Η άθληση, η ψυχαγωγία, η συναδελφικότητα, η επαφή με τη φύση, η περιπέτεια πολύ κοντά σε ένα μεγάλο αστικό κέντρο, η προσφορά, είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν τον «4o Σύζαθλο».

Τρεις διαφορετικές διαδρομές, 5, 15, 27 χλμ.,

ένας κοινός σκοπός: «αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο»

 

Ο «4ος Σύζαθλος» θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 18 Νοεμβρίου 2018. Η εκκίνηση και ο τερματισμός του κάθε αγώνα θα πραγματοποιηθούν στο χώρο που βρίσκεται ο Ιερός Ναός του Αγίου Βασιλείου στο Σέιχ Σου. Ο Ναός βρίσκεται στην έξοδο της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης στο ύψος του Δήμου Νεάπολης Συκεών (Επταπύργιο) με κατεύθυνση προς το ξενοδοχείο Φιλίππειο. Ένα χιλιόμετρο μετά την έξοδο (και μισό χιλιόμετρο πριν το ξενοδοχείο) στρίβουμε δεξιά. Στην διασταύρωση θα υπάρχει πινακίδα καθώς και φίλοι εθελοντές για να σας κατευθύνουν.

Και οι τρεις διαδρομές αποτελούνται από δασικούς δρόμους και μονοπάτια μοναδικής ομορφιάς που υπόσχονται να ικανοποιήσουν όλους τους συμμετέχοντες.

 

Διαδρομή 5 χλμ. (Ώρα εκκίνησης: 09.50)

Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος όσοι θέλουν να χαρούν την ομορφιά του δάσους τρέχοντας ή περπατώντας, εντός των χρονικών ορίων που ορίστηκαν στις δύο (2) ώρες.

Δικαίωμα συμμετοχής και παραλαβής του αγωνιστικού πακέτου εξασφαλίζεται με τη συμπλήρωση και αποστολή της αίτησης και με την κατάθεση ως δωρεά σε τραπεζικό λογαριασμό της «ΣΥΖΩΗΣ»: δέκα ευρώ (10 €) για κάθε συμμετέχοντα.
Κάθε άτομο με αναπηρία που επιθυμεί, μπορεί να συμμετέχει αποκλειστικά με δική του ευθύνη αφού πρώτα γνωρίσει τις συνθήκες του αγωνίσματος και συνοδεύεται από συνοδό της επιλογής του. Η συμμετοχή του είναι ελεύθερη, ο/η συνοδός του συμμετέχει με κατάθεση δωρεάς στον Σύλλογο του ποσού των δέκα ευρώ (10 €). Και οι δυο θα παραλάβουν από ένα αγωνιστικό πακέτο.

 

Διαδρομή 15 χλμ. (Ώρα εκκίνησης: 09.20)

Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος όσοι θέλουν να χαρούν την ομορφιά του δάσους τρέχοντας εντός των χρονικών ορίων που ορίστηκαν στις δύο (2) ώρες.

Δικαίωμα συμμετοχής και παραλαβής του αγωνιστικού πακέτου εξασφαλίζεται με τη συμπλήρωση και αποστολή της αίτησης και με την κατάθεση ως δωρεά σε τραπεζικό λογαριασμό της «ΣΥΖΩΗΣ»: δεκαπέντε ευρώ (15 €) για κάθε συμμετέχοντα.

 

Διαδρομή 27 χλμ. (Ώρα εκκίνησης: 09.00)

Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος όσοι θέλουν να χαρούν την ομορφιά του δάσους τρέχοντας εντός των χρονικών ορίων που ορίστηκαν στις τέσσερις (4) ώρες.
Δικαίωμα συμμετοχής και παραλαβής του αγωνιστικού πακέτου εξασφαλίζεται με τη συμπλήρωση και αποστολή της αίτησης και με την κατάθεση ως δωρεά σε τραπεζικό λογαριασμό της «ΣΥΖΩΗΣ»: είκοσι ευρώ (20 €) για κάθε συμμετέχοντα.

Αίτηση συμμετοχής στον «4ο Σύζαθλο»

Οι εγγραφές και οι χρηματικές υποχρεώσεις των συμμετεχόντων θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης 14 Νοεμβρίου 2018.

Οι συμμετέχοντες θα ειδοποιηθούν από τους διοργανωτές έγκαιρα για την παραλαβή των αγωνιστικών τους παροχών.

Παροχές

  • Αθλητική τεχνική μπλούζα
  • Το νούμερο του αθλητή (με το όνομά του)
  • Χρονομέτρηση
  • Μετάλλιο
  • Τροφοδοσία και υποστήριξη στη διάρκεια και στην λήξη του αγώνα
  • Έπαινος για τη συμμετοχή του (ηλεκτρονικά)
  • Φωτογραφικά στιγμιότυπα του αγώνα (ηλεκτρονικά)

Ο κάθε αθλητής πρέπει να είναι καλά στην υγεία του και τρέχει με δική του ευθύνη.

 

Διοργάνωση: «ΣΥΖΩΗ» Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες

Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας-Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, ΕΡΤ3

Τεχνική Υποστήριξη: ΣΔΥΘ (Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης)

Ασφάλεια-Πρώτες Βοήθειες: Έλληνες Διασώστες

 

Επικοινωνία: Οργανωτική γραμματεία 2310460777
Τεχνικές πληροφορίες 6946170974

Ηλεκτρονική επικοινωνία syzoiorg@gmail.com, fb: «συζωή»

 

Αίτηση συμμετοχής στον «4ο Σύζαθλο» 

 

Μεγάλοι υποστηρικτές του «4ου Σύζαθλου»: