Τα παιδιά ζαχαροτεχνούν για τα παιδιά της «Συζωής»

Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018, ο φιλόξενος χώρος «Nodo classic» (Μαρίνου Αντύπα 50, Πυλαία) γέμισε από παιδιά που έβαλαν όλη τους την φαντασία και καλλιτεχνική διάθεση για να δημιουργήσουν γλυκά γλυπτά από ζαχαρόπαστα και να τα χαρίσουν στα παιδιά της «Συζωής».

 

 

 

 

 

 

 

Εμπνευστής και διοργανωτής αυτής της γλυκιάς προσπάθειας ήταν το εργαστήρι ζαχαροτεχνίας για παιδιά «Petite Julie» υπό την καθοδήγηση της εκλεκτής φίλης του Συλλόγου, κυρίας Γιούλης Δίλζα.

Εκτός από τις δημιουργίες της βραδιάς που είχαν ως θέμα «το τριαντάφυλλο», τα παιδιά που ολοκλήρωσαν τον προηγούμενο κύκλο μαθημάτων στο εργαστήριο «Petite Julie» είχαν ήδη δημιουργήσει όμορφα γλυκά ανάγλυφα στολίδια τα οποία πρόσφεραν για να διατεθούν με συμβολικό αντίτιμο με μοναδικό σκοπό την  ενίσχυση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της «Συζωής».

Εκπρόσωποι των οικογενειών της «Συζωής» παραβρέθηκαν και έζησαν αυτή την υπέροχη γλυκοβραδιά με ενθουσιασμό και ευγνωμοσύνη για όλους τους συντελεστές και τους υποστηρικτές της εκδήλωσης:

τα παιδιά του εργαστηρίου «Petite Julie» και τις οικογένειές τους

την υπεύθυνη του εργαστηρίου «Petite Julie» κυρία Γιούλη Δίλζα

τους υπεύθυνους του χώρου «Nodo classic»

SUGART, Cake Decoration

Κτήμα ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ

 

Η δράση αυτή εντάσσεται στις πράξεις κοινωνικοποίησης και δικτύωσης στο πλαίσιο του προγράμματος «ΚΔΗΦ-ΣΥΖΩΗ» που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020».