Στην «Συζωή» αφιερώνεται η 17η Έκθεση Τεχνολογίας & Φεστιβάλ Επιστημών του 6ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης

Η μεγάλη γιορτή του 6ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης ανοίγει και πάλι τις πύλες της και υποδέχεται τους επισκέπτες της, για να τους ταξιδέψει στο μαγικό κόσμο της Τεχνολογίας και της Επιστήμης και είναι αφιερωμένη στα παιδιά με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες του Συλλόγου «Συζωή».
Στην φετινή 17η Έκθεση Τεχνολογίας και το Φεστιβάλ Επιστημών του 6ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης οι επισκέπτες μπορούν να δουν μακέτες-μινιατούρες που έφτιαξαν τα μαθητές της Α’ και της Β’ τάξης με πολλή προσπάθεια, χρόνο και μεράκι μέσα στο σχολικό εργαστήριο στο μάθημα της Τεχνολογίας και να ψηφίσουν την καλύτερη.

Μαθήτριες και μαθητές του 6ου Γυμνασίου περιμένουν τους επισκέπτες για να τους ξεναγήσουν στη δική τους γιορτή Τεχνολογίας και Επιστήμης, μέσα από παράλληλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους, που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το ΑΠΘ και άλλους φορείς, όπως αστρο-πάρτι, ρομποτική, διασκεδαστικά πειράματα, εικονική πραγματικότητα, παιχνίδια ευφυΐας, κ.ά.

Η Έκθεση θα λειτουργεί για τα επόμενα τρία σαββατοκύριακα, 6-7, 13-14 και 20-21 Οκτωβρίου 2018

https://www.facebook.com/events/2000028213621334/

Δείτε το πρόγραμμα με τις παράλληλες δράσεις και προγραμματίστε την επίσκεψή σας.

Είσοδος ελεύθερη

 

Η δράση αυτή εντάσσεται στις πράξεις κοινωνικοποίησης και δικτύωσης στο πλαίσιο του προγράμματος «ΚΔΗΦ-ΣΥΖΩΗ» που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020».