Διαγωνισμός σβούρας #TopBattle2018 στην «Συζωή»

Η Ελληνική Ομάδα Ξυλοτορναδόρων διεξήγαγε τον διαγωνισμό σβούρας #TopBattle2018 στις εγκαταστάσεις της «Συζωής», Ροδοπόλεως 5, στην Καλαμαριά το Σάββατο 19 Μαΐου 2018.

28 καλλιτέχνες του ξυλότορνου από όλη την Ελλάδα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν περίπου 400 σβούρες οι οποίες έδωσαν μεταξύ τους δυναμικές σβουρομάχες με σκοπό να ανακηρυχθούν οι φετινές finalists και οι τελικές νικήτριες σβούρες. Περισσότερα για τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στην σελίδα της ομάδας «artstreet52» στο facebook, https://www.facebook.com/artstreet52/

Μετά την λήξη του διαγωνισμού, όλες οι σβούρες δωρίστηκαν στην «Συζωή» με την επιθυμία να προωθηθούν στα bazaars του Συλλόγου με σκοπό την βοήθεια στο έργο των ανθρώπων του.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους διοργανωτές του θεσμού αυτού που (δανειζόμαστε τα λόγια τους)…. «μόνο χαμόγελα και αγάπη χαρίζει σε όλους».

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους φετινούς συμμετέχοντες δημιουργούς-καλλιτέχνες:

Sakis Alitsios, Kostas Annikas Deftereos, Αξαρλής Αθανάσιος, Antonis Asprakis, Mixalis Ververis, Δημακόπουλος Γιώργος, Vasileios Doufalis, Telis Zakalkas, Paul Theodoridis, Καλτσίδης Μάκης, Φώτης Καλοβεδούρης, Margaritis Takis Kailos, Καπρικούδης Μάριος, Giorgos Kotsioris, Dimitris Klonos, Laskaridis Giorgos, Kostas Margaris, Δημητριος Μοστρας,  Σάββας Νικολαΐδης, Ντόντορος Γιάννης, Γιώργος Πασχαλιάς, Giorgos Pantzos, Aggelos Rigas, Apostolis Stamatakis, Costas1965, Mikael Masters, Vivika Vika, Vlasis Carpenter

Η δράση αυτή εντάσσεται στις πράξεις κοινωνικοποίησης και δικτύωσης στο πλαίσιο του προγράμματος «ΚΔΗΦ-ΣΥΖΩΗ» που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020».