«Βάλτε έναν ήλιο στο μπαλκόνι σας!» προτείνουν οι άνθρωποι της «ΣΥΖΩΗΣ»

Με στόχο την προσφορά προς τους συμπολίτες μας και την γνωστοποίηση των δράσεων του Συλλόγου στην τοπική κοινωνία, άνθρωποι της «ΣΥΖΩΗΣ» υλοποιούν και φέτος για δεύτερη χρονιά την δράση με τίτλο «βάλτε έναν ήλιο στο μπαλκόνι σας!» Ξεκινώντας την Κυριακή 6 Μαΐου από την πλαζ Αρετσού, στο πλαίσιο λειτουργίας της «31ης Ανθοκομικής Έκθεσης» του Δήμου Καλαμαριάς, μοιράζουμε στους επισκέπτες φακελάκια με ηλιόσπορους και προτείνουμε να τους φυτέψουν στον χώρο τους. Το μήνυμα που στέλνει ο Σύλλογός μας λειτουργεί τόσο σε άμεσο όσο και σε συμβολικό επίπεδο και μας βοηθάει να γνωριστούμε καλύτερα με τους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο.

Η δράση θα συνεχιστεί και μετά την λήξη της «31ης Ανθοκομικής Έκθεσης» σε χώρους εκπαίδευσης μικρών μαθητών με τους οποίους υπάρχει επαφή και συνεργασία καθώς και σε άλλες ομάδες με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Ευχαριστούμε πολύ όσους ανταποκρίνονται στο κάλεσμα και την προσφορά μας, θα χαρούμε να έλθουν πιο κοντά στην «ΣΥΖΩΗ» και να γνωρίσουν καλύτερα το έργο της.

 

Η δράση αυτή εντάσσεται στις πράξεις κοινωνικοποίησης και δικτύωσης στο πλαίσιο του προγράμματος «ΚΔΗΦ-ΣΥΖΩΗ» που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020».