Η Συζωή «τυλίγει τις επιθυμίες σας»

Η «Συζωή» αναλαμβάνει για την χριστουγεννιάτικη περίοδο μια δράση με τίτλο «τυλίγουμε τις επιθυμίες σας» και θα χρειαστεί βοήθεια από αρκετούς εθελοντές.
Από Δευτέρα 11/12/17 μέχρι και Παρασκευή 5/1/18 θα βρισκόμαστε έξω από το κατάστημα public στο εμπορικό κέντρο «mediterranean cosmos» και θα συσκευάζουμε τα δώρα που θα αγοράζουν από το public. Θα υπάρχουν βάρδιες διάρκειας 4 ωρών η καθεμιά, δηλαδή 10.00-14.00, 14.00-18.00, 18.00-21.30 και σε κάθε βάρδια θα συμμετέχουν από 2 μέχρι 4 άτομα.
Όπως είναι φανερό θα χρειαστούν αρκετά άτομα που μπορούν να διαθέσουν ένα ή περισσότερα 4ωρα μέσα στην περίοδο αυτή, γιατί όπως κάθε προσπάθεια της «Συζωής» για να ολοκληρωθεί με επιτυχία χρειάζονται καλές συνεργασίες.
Τι χρειάζεται: καλή διάθεση, χαμόγελο, δεξιότητες επικοινωνίας, ευγένεια, ένα ή περισσότερα 4ωρα ελεύθερου χρόνου, διάθεση προσφοράς.
Αν μπορείτε και επιθυμείτε να συμμετέχετε κι εσείς σ’αυτή την δράση, επικοινωνήστε με τον Σύλλογο ηλεκτρονικά (
syzoiorg@gmail.com, ή στην σελίδα «Συζωή» στο facebook) ή τηλεφωνικά (2310460777), για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας.
Επίσης θα βοηθήσει πολύ αν ενημερώσετε σχετικά και άλλους γνωστούς σας, ώστε να προσφέρουν κι αυτοί την βοήθειά τους, μαζί σας ή σε άλλες βάρδιες.
Ευχαριστούμε πολύ.

 

Η δράση αυτή εντάσσεται στις πράξεις κοινωνικοποίησης και δικτύωσης στο πλαίσιο του προγράμματος «ΚΔΗΦ-ΣΥΖΩΗ» που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020».