Η «Συζωή» διοργανώνει τον 3ο «Σύζαθλο» 2017

Η «ΣΥΖΩΗ» διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά και προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον αγώνα βουνού «3ος ΣΥΖΑΘΛΟΣ» το πρωί της Κυριακής 26 Νοεμβρίου 2017 στο δάσος «Σέιχ Σου».

Ένας ξεχωριστός αγώνας βουνού στην Θεσσαλονίκη, με τρεις διαδρομές μέσα σε υπέροχα δασικά μονοπάτια (27 χλμ, 14,5 χλμ και 5,4 χλμ). Αξιολογήστε τις αντοχές σας και ελάτε να τρέξετε ή να περπατήσετε σε μια από τις 3 διαδρομές γνωρίζοντας ταυτόχρονα τα πανέμορφα χαρακτηριστικά του περιαστικού δάσους της Θεσσαλονίκης.

Σκοπός του αγώνα είναι όσο το δυνατό περισσότεροι να ζήσουν τη χαρά της άθλησης, της επαφής με τη φύση, της υγιεινής ζωής, της συλλογικής προσπάθειας, αλλά και να γνωρίσουν τις δράσεις του Συλλόγου «ΣΥΖΩΗ» ενισχύοντας ταυτόχρονα τις προσπάθειές του για ισότιμη εκπαίδευση και κοινωνική ενσωμάτωση των παιδιών με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες. Από το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα καλυφθεί το κόστος της διοργάνωσης και το υπόλοιπο θα διατεθεί αποκλειστικά για ενίσχυση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Συλλόγου.

Περισσότερα στοιχεία για τον αγώνα και φόρμα συμμετοχής για ατομικές εγγραφές είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα www.syzathlos.gr.

Όσοι ενδιαφέρονται για ομαδικές εγγραφές μπορούν να επικοινωνήσουν με την Οργανωτική Γραμματεία του αγώνα για να τους αποσταλεί η σχετική φόρμα προς συμπλήρωση, Δευτέρα έως Παρασκευή 9 πμ έως 3 μμ, στο τηλ. 2310460777