Η ομάδα δρόμου «Συζωή» στον 4ο νυκτερινό ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Με 22 δρομείς στον ημιμαραθώνιο (21 χλμ) και 143 στο δρόμο υγείας και δυναμικού βαδίσματος (5 χλμ) ολοκλήρωσε την παρουσία της στον 4ο νυκτερινό ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης η ομάδα δρόμου «Συζωή».

Παλιοί και νέοι φίλοι έδωσαν δυναμικό, αισιόδοξο, χαμογελαστό παρόν στη φετινή παρέα μας και ευχήθηκαν καλή πορεία στο νέο όνομα του Συλλόγου, το οποίο εγκαινιάστηκε στη μεγάλη αυτή διοργάνωση – γιορτή για την πόλη μας.

Ευχαριστούμε πολύ όσους έτρεξαν ή περπάτησαν υποστηρίζοντας το Σύλλογό μας και διέδωσαν το μήνυμά μας «συντρέχω με τη Συζωή» στους δρόμους της νυκτερινής Θεσσαλονίκης, μεταξύ των οποίων η μεγάλη παρέα του ιδρύματος WVF (Worldventures Foundation). Ευχαριστούμε τους φίλους μας από την εταιρεία «Tsanaktsidis Hydraulics» που ήταν κοντά μας και μας υποστήριξαν για άλλη μια φορά.

Ευχαριστούμε επίσης τους μαθητές και τις μαθήτριες του 2ου Ενιαίου Λυκείου Καλαμαριάς, του 24 Ενιαίου Λυκείου Θεσσαλονίκης και του 6ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης που με τις ομάδες τους συντάχθηκαν μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας δρόμου «Συζωή».

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» την Κυριακή 3 Απριλίου 2016.