«Καλοκαιρινή Λάμψη» για τα παιδιά της «Αμυμώνης Θεσσαλονίκης»

Η Συντεχνία Χρυσοχόων Αργυροχόων Θεσσαλονίκης διοργανώνει την εκδήλωση «Καλοκαιρινή Λάμψη» η οποία υπόσχεται να προσφέρει λάμψη, ομορφιά και διασκέδαση σε όλους τους συμμετέχοντες.

Η πετυχημένη αυτή εκδήλωση που διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά, δίνοντας το παρών του κλάδου της χρυσοχοΐας στην πόλη μας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015 στο SKY BAR του ξενοδοχείου «THE MET» (26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη), στις 20.00.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, «στην εκδήλωση γίνεται επίδειξη κοσμημάτων από γνωστά μοντέλα της πόλης μας. Οι κοπέλες εμφανίζονται λιτά ντυμένες, περιφέρονται ανάμεσα από τους παρευρισκόμενους επιδεικνύοντας τις καλλιτεχνικές δεξιότητες και τις πολύτιμες δημιουργίες των μελών μας αλλά και νέων σχεδιαστών. Γνωστός φωτογράφος της πόλης μας αποθανατίζει τη βραδιά, φωτογραφίζοντας την επίδειξη, τα κοσμήματα που δεσπόζουν στο χώρο, τις παρέες που απολαμβάνουν πίνοντας το ποτό τους».

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για υποστήριξη του έργου της «Αμυμώνης Θεσσαλονίκης».

Οι οικογένειες του Συλλόγου μας ευχαριστούν ολόθερμα τους ανθρώπους της Συντεχνίας Χρυσοχόων Αργυροχόων Θεσσαλονίκης για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους και προσκαλεί όσους επιθυμούν να συμμετέχουν με τη παρέα τους σε μια απολαυστική λαμπερή βραδιά, αφού η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για τον κόσμο της πόλης μας.

Για προσκλήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο ή και με τα μέλη του Δ.Σ. της Συντεχνίας Χρυσοχόων Αργυροχόων Θεσσαλονίκης (τηλ. 2310238027)