Ψυχαγωγικές δράσεις για τα παιδιά της «ΑΜΥΜΩΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Μεγάλη ποικιλία ψυχαγωγικών δράσεων για τα παιδιά που παρακολουθούν τα προγράμματα του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Η.Φ.) «ΑΜΥΜΩΝΗ» και τους συνεργάτες του Συλλόγου, τόσο έξω όσο και μέσα στις εγκαταστάσεις του Κ.Η.Φ. από 27/03 μέχρι 07/04/15.

 

  • 27 Μαρτίου 2015, επίσκεψη παιδιών και εργαζομένων στον παιδότοπο «Πίτερ Παν» στην Καλαμαρία, μια εκδρομή που έχει καθιερωθεί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Η υπέροχη και φιλόξενη κ. Έλλη, άνοιξε το χώρο του παιδότοπου μόνο για τα παιδιά της «Αμυμώνης» το πρωινό αυτό της Παρασκευής. Παιδιά και μεγάλοι έπαιξαν με την ψυχή τους, μοιράζοντας χαρά και πολλά χαμόγελα. Ευχαριστούμε πολύ την κ. Έλλη και τον παιδότοπο «Πήτερ Παν».

[soliloquy id="1451"]

 

  • 6 Απριλίου 2015, μουσική και τραγούδι με το Λευτέρη και το Νίκο. Οι δυο φίλοι του Συλλόγου ήλθαν να παίξουν εθελοντικά για τα παιδιά μουσική, και να δημιουργήσουν όλοι μαζί μια μικρή γιορτή. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει μια από τις πολύ πετυχημένες δράσεις, αφού συμμετείχαν ένθερμα όλα τα παιδιά και οι μεγάλοι. Γνωστά τραγούδια που τα παιδιά σιγοτραγουδούσαν, παραγγελιές, χορός, κέφι, όλα τα στοιχεία που μας κάνουν να θυμόμαστε για καιρό αυτή τη μέρα και να θέλουμε να την επαναλάβουμε με την πρώτη ευκαιρία. Ευχαριστούμε το Λευτέρη και το Νίκο.

[soliloquy id="1460"]

 

  • 7 Απριλίου 2015, ζωγραφική προσώπου με τη φίλη του Συλλόγου Νικόλ Μισαηλίδου, η οποία έχει στολίσει κι άλλες φορες την «Αμυμώνη» με όμορφες ιδέες και χρωματιστές δημιουργικές στιγμές. Ευχαριστούμε πολύ τη Νικόλ Μισαηλίδου και την περιμένουμε ξανά στο «πεδίο δράσης της Αμυμώνης».

[soliloquy id="1473"]