Παρουσία της «Αμυμώνης» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από 4 μέχρι 8 Απριλίου

Από τις 4 μέχρι τις 8 Απριλίου 2015, «Η ΑΜΥΜΩΝΗ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» θα βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης προβάλλοντας λαμπάδες, πασχαλινές και άλλες δημιουργίες γονιών και φίλων με σκοπό τη στήριξη του έργου του Συλλόγου, ενώ παράλληλα θα γίνεται και ενημέρωση για τις δράσεις μας.

pasha1

Το πρόγραμμα της πενταήμερης αυτής παρουσίας έχει ως εξής:

Σάββατο του Λαζάρου 4 και Κυριακή των Βαΐων 5 Απριλίου, από 10 π.μ. μέχρι 7 μ.μ., πεζόδρομος Δημ.Γούναρη με Τσιμισκή (στο πεζοδρόμιο κάτω από την Τσιμισκή). Το stand της Αμυμώνης θα αποτελέσει ταυτόχρονα σημείο συνάντησης όσων συμμετέχουν στον 10ο διεθνή μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» υποστηρίζοντας την Αμυμώνη.

Αφίσα τρέχω για την Αμυμώνη

Το Σάββατο 4 Απριλίου, οι συμμετέχοντες στην «ομάδα δρόμου της Αμυμώνης» θα μπορούν από εκεί να παραλαμβάνουν τον εξοπλισμό τους από τις 11 π.μ. μέχρι τις 5 μ.μ.

Την Κυριακή 5 Απριλίου, ημέρα διεξαγωγής του μαραθωνίου, θα είναι σημείο αναφοράς για όλους τους υποστηρικτές και φίλους, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τους αγώνες.

pasha4

Από Μεγάλη Δευτέρα 6 μέχρι Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου, από 10 π.μ. μέχρι 7 μ.μ., πεζόδρομος Ικτίνου με Τσιμισκή. Πασχαλινή ατμόσφαιρα από γονείς, φίλους και εθελοντές του Συλλόγου που θα επικοινωνούν με τους συμπολίτες μας με τη γνωστή καλή τους διάθεση.

Θα χαρούμε να σας έχουμε στην παρέα μας.

Καλό Πάσχα!