«Η ΑΜΥΜΩΝΗ-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» στην ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ

«Η ΑΜΥΜΩΝΗ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» συμμετείχε στο φετινό κατασκηνωτικό πρόγραμμα της ΠΟΣΓΚΑμεΑ 2014 στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής (Παιδικές Κατασκηνώσεις «ΟΝΕΙΡΑΤΑ») από 8 Ιουλίου έως 17 Ιουλίου 2014.

Στην κατασκηνωτική ομάδα συμμετείχαν έντεκα (11) παιδιά της ΑΜΥΜΩΝΗΣ και έντεκα (11) συνοδοί (4 άτομα από το προσωπικό, φοιτητές και εθελοντές του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας «ΑΜΥΜΩΝΗ»). Υπεύθυνη προετοιμασίας και συντονισμού της ομάδας ήταν η Κοινωνική Λειτουργός του Συλλόγου.

Η ομάδα λειτούργησε οργανωμένα, σε κλίμα συνεργασίας και αλληλοβοήθειας, τόσο μεταξύ τους όσο και με τους συντονιστές της κατασκήνωσης. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεπερνιούνται εύκολα και άμεσα οι δυσκολίες που προέκυπταν καθημερινά και να νιώθουν όλοι ασφάλεια και σιγουριά.

Τα παιδιά πέρασαν όμορφες και ποιοτικές στιγμές στην κατασκήνωση, συμμετείχαν σε μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων, συναναστράφηκαν με άλλα παιδιά, έζησαν το καλοκαίρι μακρυά από τους γονείς τους με έναν διαφορετικό τρόπο και γύρισαν χαρούμενοι και ευδιάθετοι στις οικογένειες τους.

Για μια ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ κάντε κλικ ΕΔΩ

Οι γονείς των κατασκηνωτών έμειναν αρκετά ικανοποιημένοι από την παραμονή των παιδιών τους στον χώρο της κατασκήνωσης και καθώς ήρθαν να παραλάβουν τα παιδιά τους την τελευταία μέρα, εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον συμμετοχής και για την επόμενη χρονιά.

Ευχαριστούμε όλους τους συνοδούς και υπεύθυνους της κατασκηνωτικής ομάδας της «ΑΜΥΜΩΝΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» για τις υπέροχες στιγμές που πέρασαν τα παιδιά μας.