Η WIND στηρίζει την ΑΜΥΜΩΝΗ μέσα από τον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος».

Δύο φορείς, την «ΑΜΥΜΩΝΗ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» και το Σύλλογο Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» στηρίζει φέτος η WIND και η ομάδα δρομέων της WIND Running Team

      Ζέτα Δούκα, Τζένη Μπαλατσινού, Έμυ Λιβανίου, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Γιώργος Μανίκας, Μέμος Μπεγνής, και Στέλιος Χανταμπάκης θα τρέξουν με την ομάδα.

wind-1

Με μήνυμα «Ένας αγώνας για όλους» η WIND Running Team, η ομάδα των εργαζομένων, συνεργατών και φίλων της εταιρείας, ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό «παρών» και να τρέξει για καλό σκοπό. Οι δρομείς που θα λάβουν μέρος με τη «γαλάζια» ομάδα, συμβάλλουν στην προσπάθεια για την ενίσχυση δύο κοινωνικών φορέων με σημαντικό έργο στην πόλη. Για κάθε συμμετέχοντα, η WIND θα προσφέρει 10€ προς τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες «Η ΑΜΥΜΩΝΗ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» και τον φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Σύλλογο Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» για τη φροντίδα των καρκινοπαθών παιδιών της Θεσσαλονίκης.

Στο κάλεσμα της WIND, ανταποκρίθηκαν επίσης ο Ολυμπιονίκης TAEKWONDO Αλέξανδρος Νικολαΐδης, η δημοσιογράφος Βίκυ Χατζηβασιλείου, η παρουσιάστρια Τζένη Μπαλατσινού, η δημοσιογράφος Έμυ Λιβανίου, η ηθοποιός Ζέτα Δούκα, ο ηθοποιός Μέμος Μπεγνής, και οι παρουσιαστές Γιώργος Μανίκας και Στέλιος Χανταμπάκης, αναλαμβάνοντας τον ξεχωριστό ρόλο των πρεσβευτών της ομάδας. Για κάθε έναν «πρεσβευτή» η WIND από την πλευρά της θα προσφέρει στα δύο σωματεία 1.500€.

wind-2

Από την πλευρά του ο κ. Νίκος Καζαντζίδης, Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου «Η ΑΜΥΜΩΝΗ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» ανέφερε:
H Wind, σαν ένας πραγματικός άνεμος ελπίδας και αισιοδοξίας, έρχεται για να αναδείξει έναν άλλο κόσμο, αλληλοϋποστήριξης και ανθρωπιάς, τον κόσμο του Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος». Η ενέργεια τόσων άγνωστων μεταξύ τους ανθρώπων που, για διαφορετικό λόγο ο καθένας, τρέχουν μαζί για έναν κοινό σκοπό, δίνει ώθηση στις προσπάθειές μας για ισότιμη εκπαίδευση και κοινωνική ένταξη των παιδιών με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Ευχαριστούμε πολύ την WIND και τους ανθρώπους της.

Wind-3