Η βασιλόπιτα των εθελοντών – εθελοντριών για το σπιτάκι της «ΑΜΥΜΩΝΗΣ» στην πλατεία Αριστοτέλους

Τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, το σπιτάκι της «ΑΜΥΜΩΝΗΣ» στην πλατεία Αριστοτέλους ολοκληρώνει τη γιορταστική περίοδο λειτουργίας του με την καθιερωμένη «βασιλόπιτα των εθελοντών – εθελοντριών«, στις 12.00 το μεσημέρι.

Φίλες και φίλοι που βοήθησαν να έχει «Η ΑΜΥΜΩΝΗ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» συνεχή, αξιοπρεπή και όμορφη παρουσία στην πόλη μας κατά την γιορταστική χριστουγεννιάτικη περίοδο, θα βρεθούν όλοι μαζί, παρέα με γονείς και παιδιά του Συλλόγου, μπροστά στο σπιτάκι που μας φιλοξένησε τις τελευταίες 20 μέρες.

Εικόνες από τη συνάντηση: Χαμόγελα, αισιόδοξες σκέψεις, ευχές, ζεστές γλυκιές κουβέντες και η καθιερωμένη τα τελευταία τρία χρόνια βασιλόπιτα των εθελοντών – εθελοντριών. Αποχαιρετισμός των Χριστουγέννων, καλωσόρισμα του κανούργιου χρόνου, εθελοντές των Χριστουγέννων που παραμένουν φίλοι της «ΑΜΥΜΩΝΗΣ» και συνοδοιπόροι στον αγώνα για αξιοπρεπή και ισότιμη εκπαίδευση των παιδιών με τύφλωση και πρόσθετες αναπηρίες.

Αδελαΐδα, Αουρόρα, Βάσω, Γεωργία, Δάφνη, Ελένη, Ευγενία, Θωμαή, Κάλλη, Κωνσταντίνα, Μαργαρίτα, Μαρία, Μαρία, Μάχη, Μελίνα, Νέλλη, Νικολέτα, Νόνη, Αργύρη, Μιχάλη, Χρήστο, σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.