14-16 Δεκεμβρίου, χριστουγεννιάτικο τριήμερο γεμάτο «Αμυμώνη»

Οι φίλοι της «Αμυμώνης – Θεσσαλονίκης» μέρα τη μέρα αυξάνονται και δραστηριοποιούνται προσφέροντάς μας πολύ όμορφες και αξιόλογες εκδηλώσεις. Με τη σειρά μας κι εμείς, με μεγάλη περηφάνια σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε και να τις απολαύσετε. Έρχεται ένα χριστουγεννιάτικο τριήμερο γεμάτο «Αμυμώνη» (Παρασκευή 14, Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Δεκεμβρίου) με τις εξής προτάσεις:

 

– Θεατρική παράσταση «Selanic … Θεσσαλονίκη, ταξίδι ενός Αιώνα», από τους φίλους μας της θεατρικής ομάδας της Ελληνογαλλικής Σχολής «Καλαμαρί», που κάνουν πάντα εξαιρετική δουλειά. Η παράσταση θα δοθεί στο δημοτικό θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη», την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στις 20.30.

Το εισιτήριο έχει συμβολική τιμή 5€ και τα έσοδα θα διατεθούν στην «Αμυμώνη – Θεσσαλονίκης».

 

– Το Χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ χαράς και δημιουργικότητας με τίτλο «Ας παίξουμε για την Αμυμώνη», με χορηγό αγάπης τον παιδικό σταθμό «το σχολείο της φύσης», θα ανοίξει τις πόρτες του για όλα τα παιδιά, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 8.00 το βράδυ, στην αποθήκη Δ, στο λιμάνι της πόλης μας. Όλοι οι συντελεστές αυτής της μεγάλης γιορτής συμμετέχουν εθελοντικά και υπόσχονται πολύ όμορφες στιγμές διασκέδασης.

Η είσοδος συνδυάζεται με μια συμβολική δωρεά 5€ προς το Σύλλογο. Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από την εκδήλωση, θα διατεθούν στην «Αμυμώνη – Θεσσαλονίκης».

 

– Το πρώτο χριστουγεννιάτικο παζάρι στο χώρο του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας της «Αμυμώνης – Θεσσαλονίκης» που εγκαινιάστηκε πρόσφατα, θα λειτουργήσει την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 6.00 το απόγευμα. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το μοναδικό στη Βόρεια Ελλάδα χώρο εκπαίδευσης παιδιών με τύφλωση και πρόσθετες αναπηρίες, να επικοινωνήσουν με τις οικογένειες του Συλλόγου, να απολαύσουν ένα ζεστό ρόφημα με  γευστικές προτάσεις γονέων και φίλων του Συλλόγου και να διαλέξουν τα χριστουγεννιάτικά τους δώρα από τις δημιουργίες των ανθρώπων της «Αμυμώνης – Θεσσαλονίκης». Θα σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά.

Τα έσοδα από το παζάρι θα ενισχύσουν τα προγράμματα του Συλλόγου.

 

– Ταυτόχρονα, από το μεσημέρι της Παρασκευής 14 μέχρι το βράδυ της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου, η «Αμυμώνη – Θεσσαλονίκης» θα συμμετέχει στο Merry Christmas Bazaar που οργανώνουν οι φίλοι μας από το ηλεκτρονικό περιοδικό κοινωνικής αλληλεγγύης και πολιτισμού e-Charity.gr, στο χώρο του καφέ “Del Mondo”, Βασ.Γεωργίου 3 & Ζέρβα γωνία. Ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο παζάρι με πολλές ξεχωριστές συμμετοχικές δράσεις.

Σας περιμένουμε.