Οικογένειες της «ΑΜΥΜΩΝΗΣ» συμμετείχαν στην 6η συνάντηση οικογενειακής πεζοπορίας

Οικογένειες της «ΑΜΥΜΩΝΗΣ», αποδεχόμενες την πρόσκληση των διοργανωτών, συμμετείχαν στην 6η συνάντηση οικογενειακής πεζοπορίας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Απριλίου, στις 12.00, στον δασικό δρόμο Ελαιώνων Πυλαίας.

Φέτος ήλθαν πολλοί μαθητές δημοτικού και γυμνασίου από τα σχολεία της περιοχής και για να περπατήσουν και να παίξουν παιχνίδια συνεργασίας. Η Περιβαλλοντική Οργάνωση Καλλιστώ έδωσε το δικό της στίγμα, ενώ υπήρχαν επισης, κινητός τοίχος αναρρίχησης, τοξοβολία, ποδήλατο, διάσχιση με συρματόσχοινα, κατασκευές για παιδιά, αγώνες τρεξίματος για μικρά παιδιά (χωρίς χρονομέτρηση ή απονομή επάθλων) και άλλα.
Το συνολικό μήκος της διαδρομής ήταν 5 χιλιόμετρα, σε μεγάλο φαρδύ χωμάτινο δασικό δρόμο, κατάλληλο μικρά και μεγάλα παιδιά, για ποδήλατο, για καροτσάκια, για αμαξίδια ΑμεΑ, και άτομα κάθε ηλικίας.
Η εκδήλωση υποστηρίχτηκε από τους γείτονες των Ελαιώνων, από περιβαλλοντικές οργανώσεις και κινήσεις πολιτών και από τα Αρσάκεια Σχολεία. Όπως δήλωσαν οι διοργανωτές, η προσπάθεια ήταν αμιγώς ερασιτεχνική και δεν τελούσε υπό την αιγίδα κρατικού ή δημοτικού φορέα, αθλητικού ή κερδοσκοπικού σωματείου, ιδιωτικής ή δημόσιας εταιρίας.

Οι οικογένεις της «Αμυμώνης-Θεσσαλονίκης ευχαριστούν τους υπεύθυνους για την ευκαιρία που μας έδωσαν να κάνουμε μια όμορφη βόλτα σε μέρη που δεν είχαμε ξαναβρεθεί, ακόμη κι αν ήταν τόσο κοντά μας.