Ο Λάκης Παπαδόπουλος εμφανίστηκε ζωντανά για την «Αμυμώνη»

Ο ξεχωριστόςδημιουργός και τραγουδιστής Λάκης Παπαδόπουλος (Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ) βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 10 Μαρτίου 2012 για να υποστηρίξει το έργο της «Αμυμώνης» με την εμφάνισή του στο Bar 16 (Μ.Αλεξάνδρου & Κανάρη 1, Πλατεία Τερψιθέας, κοντά στη Μονή Λαζαριστών, Σταυρούπολη). Μαζί του, για τον ίδιο σκοπό, εμφανίστηκε το νεανικό συγκρότημα της πόλης μας «Drive In».

Το πολύ ενδιαφέρον μουσικό πρόγραμμα διήρκεσε 2 ώρες και ικανοποίησε όλους τους συμπολίτες μας που παραβρέθηκαν, άκουσαν όμορφα τραγούδια, επικοινώνησαν, τραγούδησαν, γλέντησαν.

Τα έσοδα της βραδιάς αξιοποιήθηκαν από την «Αμυμώνη» για ενίσχυση της αποπεράτωσης του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας των παιδιών μας, που πλησιάζει προς το τέλος του. Η χαρά για τις οικογένειες του Συλλόγου ήταν ακόμη πιο μεγάλη γιατί με την εκδήλωση αυτή μας δόθηκε η ευκαιρία να προσφέρουμε στην τοπική κοινωνία, ποιοτική διασκέδαση που μπορεί να μας ταξιδέψει όλους μακριά από τη μιζέρια της καθημερινότητας.

Από τη μεριά της «Αμυμώνης-Θεσσαλονίκης», θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τον Λάκη Παπαδόπουλο, το συγκρότημα Drive In, το Bar16 και την εταιρεία BroJet για την αφιλοκερδή τους υποστήριξη προς το Σύλλογό μας και για την αξέχαστη αυτή βραδιά.