Η εκστρατεία ολοκληρώθηκε!

Μαζί με τις εγκάρδιες ευχές μας για καλή χρονιά θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά που φέρνει η ολοκλήρωση της εκστρατείας #ΚΙΝΗΣΗ ΖΩΗΣ για τα παιδιά της ΣΥΖΩΗΣ. Μια εκστρατεία στην οποία συμμετείχατε όλοι εσείς, παλιοί και νέοι φίλοι των παιδιών με τύφλωση και πρόσθετες αναπηρίες του Συλλόγου «Συζωή».

Λίγες μόνο μέρες μετά την έλευση της νέας χρονιάς, με τη στήριξη και τη δύναμή σας, καταφέραμε να φτάσουμε στο στόχο που είχαμε θέσει για την αγορά του ειδικού λεωφορείου μεταφοράς ΑμεΑ, συγκεντρώνοντας το ποσό των 40.507,60€ (ποσοστό επίτευξης στόχου 101,27 %).

Συγκεντρώθηκαν 362 δωρεές υποστήριξης για το συγκεκριμένο σκοπό από ιδιώτες και εταιρείες. Άνθρωποι που σταθήκατε δίπλα μας, νοιώσατε την ανάγκη μας και δώσατε τη δική σας ώθηση, με αποτέλεσμα να μπορούμε να προχωρήσουμε στην προμήθεια του λεωφορείου μέσα στον Ιανουάριο 2021. Θα είναι η πρώτη θετική ενέργεια του Συλλόγου που θα σηματοδοτεί την αισιόδοξη έναρξη του 2021.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, εκ μέρους όλων των παιδιών της «Συζωής» τα οποία θα μπορούν πλέον απρόσκοπτα να έχουν πρόσβαση στην Εκπαίδευση.

 

Μάθετε περισσότερα για την εκστρατεία #ΚΙΝΗΣΗ ΖΩΗΣ για τα παιδιά της ΣΥΖΩΗΣ